Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michal2212 Magdalena Magdalena (4872 niezalogowanych)
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
martcool napisał:
Nie wiem czemu odnosisz sie z tym do mnie, bo ja w tym co napisalam jakos nie przedstawiam sie jako zatwardziala feministkazadaje tylko pytanie, co widac.Ale jesli juz moj drogi, walka o rownouprawnienie kobiet to niekoniecznie walka o to, o czym piszesz. lol

Ja nie mowie o ponizaniu ale o pchaniu sie kobiet do zawodow typowo meskich. Chca zarabiac tyle co mezczyzni, ok ale niech wykonuja prace taka sama jak faceci. Mialem stycznosc w pracy z jedna pania elektryk i z kablem 4* 240mm2 do przeciagniecia przez ppewien korytaz. Jak to bylo milo patrzec jak ta kobita wyprowa sie po to aby pokazac ze da rade. Jest to smieszne wypalanie sie dla bezsensownej idei. A co do naszych dziewczyn to mam takie wrazenie ze chca miec przywileje polek i norwezek. A tak sie nie da. Tak wiec panie okreslcie sie czy chcecie miec przywileje polek czy norwezek. Jak to wyglada jak facet wchodzi pierwszy do biura nie zwracajac uwagi ze obok idzie kobieta. Moze wam o to chodzi???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
co tu wiele pisać ......zdecydowanie wolę takie jak te równouprawnione

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
UUUUU Grześ mamy tu inteligentkę.
Czy będziesz uprzejmy odpisać Damie,czy zostawisz tę przyjemność mnie?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Andy hellboy napisał:
co tu wiele pisać ......zdecydowanie wolę takie jak te równouprawnione

Ciekaw jestem co twoja zona by powiedziala o tobie w rozmowie (Rymanowskiego)?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(gawronek80)
Wiking
hahaha...dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(gawronek80)
Wiking
halo!! nie potrzeba pracować w takim zawodzie jak mężczyzna i tak ciężko jak mężczyzna żeby zarabiać więcej od Was!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Hei! gawronek,mam nadzieję że nie masz na myśli tego co ja mam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty

(lacrima)
Początkujący
iks napisał:
UUUUU Grześ mamy tu inteligentkę.
Czy będziesz uprzejmy odpisać Damie,czy zostawisz tę przyjemność mnie?.

Czekam Chlopaku Grzes na Ciebie tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
gawronek80 napisał:
halo!! nie potrzeba pracować w takim zawodzie jak mężczyzna i tak ciężko jak mężczyzna żeby zarabiać więcej od Was!!!

Zycie faceta w biurze to praca dosc czesto do nocy. Nie wiem czy taka mloda mama nie ma dylematu co wybrac spedzenie tego czasu z dzieckiem czy w pracy. Moim zdaniem najwiekszym sukcesem kobiety jest wychowanie dziecka na dobrego czlowieka. Bo nie da sie pogodzic kariery zawodowej i wychowanie dziecka. Jest tata ale to nie to samo co mama. MAM RACJE???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Kierowca- kobieta -dobra jedna na dziesięć.
Menadzer?- dobra jedna na dziesięć.
W pracach fizycznych to już w ogule nie ma mowy.
Może pielęgniarka,ok,renowator powierzchni płaskich,księgowa,kasjerka,sekretarka,kucharka,ot to zawody dla kobiet.
W dalszym ciągu jedna na dziewięciu daje radę chłopakom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok